לאוהבי הפיצה בקהל, שמחכים להזדמנות להכין פיצה בצורה השווה ביותר, דרך הטאבון, וכל מה שחיכיתם לו זה מתכון מושחת ואיכותי כדי לדרבן אתם לזאת זאת, זה בשבילכם. תמצאו כאן את ההנחיות להכנת פיצה מדהימה בטאבון לחוויה ייחודית עם טעמים עוצמתיים, ממש כאילו אתם באיטליה, בחוויה קולינרית מקורית ותוססת. ואם חסר לכם הטאבון, אין שום בעיה, נספר לכם כמה בקלות אתם יכולים להשיג אותו.
פיצה קלאסית שתתאים לכולם
פיצה מרגריטה, או פיצה נפוליטנית, הישר מדרום איטליה, פיצה בסיסית המורכבת מעגבניות ומוצרלה, פשוטה לכאורה אך כל כך טעימה ומטריפה את החושים. הכנת הפיצה בטאבון מוסיפה לחוויית ההכנה ולעומק הטעמים, הטריות, האיכות, אין תחליף לכך. פיצה כזאת אתם חייבים לנסות להכין בעצמכם, להביא את טעמי איטליה אליכם הביתה.
ייחודיות הפיצה הזו
למרות שהיא עוברת אפייה בחום גבוה מאוד בטאבון, היא נשארת רכה. הסיבה לכך זו הידרציה גבוה, הכוונה לכמות גדולה של מים ביחס לכמות הקמח. הפיצה יוצאת קשיחה בקצוות וכל השאר רך ועסיסי. למרות שאפשר גם להכין אותה בתנור, המרקם יכול לצאת שונה משמעותית, אם אתם צריכים טאבון פיצה לאירועים זו לא בעיה להשיג, ומומלץ.
הכנת הבצק
בהכנת הבצק, תרצו להכין אותו עם שתי כפות שמרים על כל קילו קמח, ולהשאיר לילה במקרר, ניתן אפילו עד שלושה ימים מראש. למחרת תוכלו להוציא את הבצק לטמפרטורת החדר ותחלקו אותו לכדורים. בשלב זה, תשאירו את כדור הבצק לתפוח עוד בין שעתיים לשלוש שעות, ואז תתחילו בהכנת הפיצה, שימו לב שבקיץ זמני ההתפחה עלולים להתקצר.
הכנות מראש
טיפ של מקצוענים, לפני תחילת הכנת הפיצה, תוכלו כבר להכין לעצמכם את כל הדברים השונים שתצטרכו בקעריות מוכנות בראש, וכך תהליך ההכנה הופך למהיר ונוח יותר. כמובן שהדבר אינו חובה, אך הוא משפר את סדר ההתנהלות במטבח, וההכנה הופכת למהנה יותר.
הכנת הפיצה
עכשיו הגענו לחלק כמעט הכי מהנה, חוץ מלאכול בסיום את הפיצה עצמה כמובן, וזה שלאחר סיום ההתפחה, אתם מגיעים לשלב הכנת הפיצה עם כל טעמיה. פותחים את הבצק עם הידיים, מורחים את רוטב העגבניות, שמים מוצרלה, עלי בזיליקום, פרמז׳ן, מוזלפים מעל הפיצה קצת שמן זית איכותי.
תוספות שוות
תוכלו להוסיף לפיצה לטעמים יסודיים ומשובחים במיוחד, בזיליקום, פרמז׳ן, ארגנו, מוצרלה, ועוד כל מיני דברים על רצף הטעמים הזה, אשר מקפיצים לחלוטין את טעמי הפיצה. לא תאמינו איך בזכות כמה תוספות פשוטות, יתגלה בפניכם עולם חדש וממכר, רמה גבוה של שילוב טעמים שמקפיצים את המנה.
למה בטאבון
עכשיו כשאתם מוכנים להכין את פיצת החלומות שלכם, אתם אולי תוהים למה בטאבון, מכיוון שמרקם הפיצה משנה מדרכי ההכנה השונות, כדאי להכיר את העובדה שדרך הטאבון יוצאת הפיצה הכי טובה, מבחינת מרקמים, טעמים, ניחוחות, לא משנה מה שיגידו לכם, לפעמים פשוט צריך לחזור למקורות.